Vásárlási feltételek, szállítási információk

 

Megrendelés

Weboldalunkon vásárlásra csak regisztrált felhasználóknak, bejelentkezést követően van lehetőségük. Kérjük a regisztrációs ablak minden mezőjét pontosan töltse ki. A könyvek megrendeléséhez különösen fontos, hogy Ön megadja azt a telefonszámot, melyen a megrendelt termék(ek) kiszállítását végző cég munkatársa el tudja érni Önt, hogy kiszállítás időpontját egyeztetni tudja. Kérjük, amennyiben a megrendelt könyvekről nem a saját, hanem más névre kéri számla kiállítását, ezt a számlázási név, cím rovatban feltüntetni szíveskedjen. Megrendelése visszaigazolásra kerül, kérjük, amennyiben nem kap visszaigazolást, ezt a 06/70 410 9873 telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen kiadónk számára jelezni szíveskedjen.

Kedvezmények

On-line vásárlás esetén kiadónk minden kötetre 20% engedményt ad. (Az AKCIÓS KÖNYVEK menüpontban található kötetekre a feltüntetett kedvezmény felett már nem vonatkozik a 20% engedmény.) A megrendelt termékekért Önnek a csomag átvételekor kell fizetnie.

Szállítási feltételek

Az Ön által megrendelt termékeket a DPD Hungária Kft. csomagszállító szolgálat szállítja házhoz. A csomag kiszállításának időpontját a DPD futárszolgálat e-mail-ben jelzi.

Sikertelen kiszállítás esetén a futár értesítést hagy hátra és további két alaklommal megkísérli a csomag átadását.

A megrendelt termékek kiszállítását emailben jelezzük.

Szállítási költség

A megrendelt termékek kiszállítási költsége: 1200,- Ft + Áfa = 1524,- Ft.

8.000.- Ft feletti vásárlás esetén a Palatinus Kiadó átvállalja a kiszállítás költségét!

Személyes átvétel

Kiadónk lehetőséget biztosít a megrendelt kötetek személyes átvételére is az Írók Boltjában. (Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 45. (Liszt Ferenc tér sarok)
Nyitva tartás: H-P. 10-19, szombat: 11-19. vasárnap: zárva. Telefon: 06 1 322-1645. A  megrendelés átvehetőségét e-mail-ben jelezzük vásárlónk felé.

Fontos: Az Írók Boltjában történő csomagátvétel esetén csak készpénzes fizetési mód áll rendelkezésre.Kérjük, rendelése feladásakor válassza ki, hol szeretné átvenni a terméket.

 

Adatvédelem

A Palatinus Kiadó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább.